Vendégházról

Az 1942-ben épült parasztház nagyrészt megőrizte a helyi építészeti stílus jegyeit napjainkra is. A teljesen önálló és felújított vendégház nyári időszakban várja vendégeit. Nevét a Háromhuta határában található Flórika - forrásról kapta, amely a vendégháztól akár egy kényelmes sétával, kerékpárral vagy autóval aszfaltos úton megközelíthető.

A gerendás első szoba négy - a hátsó szoba három személy kényelmes pihenését szolgálja. A nyolcadik személyt vendégágyon tudjuk elhelyezni. Mindkét szoba fenyőbútorokkal berendezett, magyar és idegen nyelvű műholdas televízióval ellátott. Ágyneműt biztosítunk.

A zuhanyzós fürdőszobában WC és kézmosó, valamint hideg-meleg víz biztosított.
A Flórika Vendégház önellátó. A konyhában gáztűzhely, fagyasztós hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávé-és teafőző, vízforraló, főző-és tálaló eszközök állnak rendelkezésre.

A háznak két bejárata van, mindkettőhöz egy-egy terasz tartozik, kerti bútorokkal. A nagy füves udvaron napozó-és hintaágy, valamint napernyő található. A kerthelyiségben szalonnasütő -és bográcsozó hely van kiépítve melyhez az alábbi eszközöket biztosítjuk: bogrács, szalonnasütő nyárs, egyszeri tűzifa bekészítés. Társasjátékok, magyar és francia kártya és tollas ütők is rendelkezésre állnak. Az udvaron zárt parkolási lehetőség van 2-3 autó részére.

A vendégházban ingyenes WI-FI szolgáltatás érhető el.

150 méterre korszerű játszótér és füves focipálya nyújt lehetőséget további szabadidős kikapcsolódásra.

Háromhután a 20-as és 30-as mobilszolgáltató hálózatok érhetőek el.

A felújított élelmiszerbolt vasárnap kivételével 07-18-ig tart nyitva. A bolt mellett nyilvános telefonfülke található.

Menetrend szerinti buszközlekedés napi 4 alkalommal.

Étkezési lehetőség Újhután a vendégháztól 2,5 km-re a panzió éttermében és a kastélyban lehetséges étlapról.

facebook logoemail logowifi logo
Flórika vendégház HáromhutaHáromhuta szállásHáromhuta szállásHáromhuta vendégház